به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، يحيي پاسدار رئيس دانشکده بهداشت کرمانشاه اظهار داشت: روزهداري صحيح که با کاهش مصرف غذا همراه است، ثمراتي چون کم شدن چربيهاي ذخيره، کم شدن ميزان چربي خون و کلسترول و فعال شدن سيستم ايمني بدن را بهدنبال دارد.
پاسدار افزود: روزه فرمان الهي و تمريني براي زندگي سالم و با معنويت است، بنابراين براي کسب فيض بيشتر از اين ماه مبارک رعايت يک برنامه غذايي متعادل و صحيح، لازم و ضروري است.
اين متخصص تغذيه و رژيم درماني ادامه داد: عمل به توصيههاي تغذيهاي کمک ميکند تا علاوه بر سود جستن از بهرههاي معنوي اين ماه، از سلامت جسمي حاصل از انجام اين فريضه ديني نيز بهرهمند شويم. از اينرو تغذيه صحيح در ماه رمضان از اهميت بسياري برخوردار است.
وي با اشاره به اينکه يک روزهدار در طول روز با کمبود آب و املاح مواجه ميشود، تصريح کرد: بايد در هنگام افطار بهنحو شايستهاي اين کمبودها جبران شوند.
به گفته رئيس دانشکده بهداشت، روزهداري ميتواند به تغذيه مناسب کمک شاياني کند. بدن انسان براي حفظ سلامتي خود، همواره مقداري از چربي مواد غذايي را در نقاط مختلف ذخيره ميکند و به مرور زمان چربيهاي ذخيره شده تغيير رنگ داده و روزهداري حتي در افراد لاغر يا با وزن طبيعي، به بدن فرصتي ميدهد تا اين چربيهاي را از ذخاير آن آزاد کرده و مصرف کند و پس از پايان روزهداري بهجاي آن چربيهاي تازه و مناسبتري را جايگزين کند.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي کرمانشاه با بيان اينکه تحقيقات فراواني در 30 سال اخير درباره آثار روزه بر جسم صورت گرفته، عنوان کرد: اين تحقيقات ثابت کرده روزهداري صحيح که با کاهش مصرف غذا همراه است، ثمراتي همچون کم شدن چربيهاي ذخيره، کم شدن ميزان چربي خون و کلسترول و فعال شدن سيستم ايمني بدن را بهدنبال دارد.
پاسدار خاطرنشان کرد: غذا خوردن سبب ميشود خون فراواني بهدستگاه گوارش سرازير شود که روزه ميتواند با استراحت دادن به دستگاه گوارش و فرستادن خون کافي به سلامتي سراسر بدن کمک شاياني کند.
منبع:فارس